Η πίστη προς την Ορθοδοξία και η αγάπη προς την ελληνική ορθόδοξη παράδοση, εκφράστηκε και συνεχίζει να εκφράζεται έως τώρα, μέσα από την τέχνη της ξυλογλυπτικής. Η εταιρεία μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1970, ως ένα εργαστήριο δημιουργίας χειροποίητων εκκλησιαστικών επίπλων. Μετά από τέσσερις δεκαετίες επιτυχημένης πορείας, σήμερα αποτελούμε μια δυναμική εταιρία του χώρου του Βυζαντινού Ξυλόγλυπτου.

 

Όταν η τεχνογνωσία συναντάει την παράδοση, σε συνδυασμό με την χρήση των κατάλληλων υλικών, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Από την αρχή επενδύσαμε στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, διαθέτοντας καταρτισμένους και έμπειρους τεχνίτες οι οποίοι με αγάπη, υπομονή αλλά κυρίως με μεράκι, δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην δουλειά αυτή.

 

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες κάθε μας πελάτη, κατασκευάζουμε εκκλησιαστικά έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, εστιάζοντας στη βέλτιστη απόδοση και της παραμικρής λεπτομέρειας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνίτες μας για την κατασκευή αναλογίων, δεσποτικών θρόνων, προσκυνηταρίων, ξύλινων τέμπλο και οποιουδήποτε άλλου εκκλησιαστικού επίπλου. Η εμπειρία 46 και πλέον χρόνων και η επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό, μας δίνουν μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην υλοποίηση και των πιο απαιτητικών ακόμη σχεδίων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας για να δώσουμε λύση σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη