Συνεργασίες

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με αξιόλογους τεχνίτες του χώρου, όπως για παράδειγμα επιλεγμένοι αγιογράφοι και συντηρητές έργων τέχνης, έχει την δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένα έργα κατασκευών, που ανταποκρίνονται 100% στις προσδοκίες σας.

 

Πρώτη ύλη

Η χρήση άριστης ποιότητας πρώτων υλών αποτελεί βασικό κανόνα που ακολουθεί η εταιρεία, προκειμένου να δημιουργήσει έργα υψηλών προδιαγραφών.

Προμηθευτές

Ένδειξη της ιδιαίτερης βαρύτητας που δίνουμε στον τομέα αυτό, είναι το γεγονός ότι επιδιώκουμε σταθερές συνεργασίες με επώνυμες, πιστοποιημένες εταιρείες στην προμήθεια των υλικών.

 

Μελέτη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη μελέτη του έργου, με προτάσεις και σχέδια που προσαρμόζονται στις ανάγκες και στις προτιμήσεις του πελάτη. Στο δυναμικό της εταιρείας μας συγκαταλέγονται έμπειροι τεχνίτες που αποδίδουν με χειροποίητα σχέδια, την εικόνα του κάθε έργου, από την προμελέτη μέχρι και την μελέτη εφαρμογής.

Στοχεύουμε στη δημιουργία άριστων ξυλόγλυπτων έργων μοναδικής αισθητικής. Κάθε μας δουλειά διαθέτει ανθεκτικότητα και διαχρονική αξία. Με σεβασμό και συνέπεια απέναντι στον πελάτη, συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας στον τομέα της κατασκευής εκκλησιαστικών επίπλων.